Η αγορά στα κόκκινα – ΓΔ, FTSE, JUMBO, ETE, FTSED, ΔΤΡ

Η τελευταία δραματική πτώση της αγοράς "κοκκίνισε" σχεδόν όλους τους τίτλους στη στήλη της ημερήσιας τάσης επιδείνωσε την εικόνα και στην στήλη της εβδομαδιαίας κι οδήγησε στην επίτευξη στόχων που φαίνονταν απίστευτοι όταν δημιουργούνταν οι σχηματισμοί που τους πιθανολογούσαν. Πολλά από αυτά ανέβηκαν στα σχόλια της χθεσινής ανάρτησης όπως και μια εκτίμηση για τη συνέχεια του ΓΔ από τους φίλους Zelis & Goldfish.

Οι στόχοι που δεν έχουν πιαστεί ακόμα ειδικά στις τράπεζες πραγματικά τρομάζουν αλλά αν το φρένο που πάτησαν χθες οι ξένες αγορές το ακολουθήσει ανοδική αντίδραση είναι λογικά πιθανό να δούμε το ίδιο κι εδώ αφού έχουν προσεγγιστεί ενδιαφέροντα τεχνικά επίπεδα όπως αυτά που βλέπουμε στα διαγράμματα ΓΔ, FTSED και ΔΤΡ παρακάτω. Στα ημερήσια έχουμε πολλές περιπτώσεις με υπερπωλημένο τον RSI. Μοναδικό θετικό για τη χθεσινή ημέρα είναι η ομαδική αντίδραση των χαρτιών του ομίλου Στασινόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 

ΓΔ (TSAROS)

FTSE

JUMBO

ETE

ΓΔ 30/10 Επίτευξη μέγιστου στόχου Δ.Κ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *