MOTOR OIL: Σε νέο ιστορικό υψηλό – OTE, INFO QUEST: Σε ταλαιπωρία

Κόντρα στο κλίμα τις δυο τελευταίες συνεδριάσεις οι τιμές της ΜΟΗ έφθασαν στον ενδιάμεσο στόχο του διπλού πυθμένα (Δ.Π) σε νέο ιστορικό υψηλό έχοντας πάντως μια αρνητική απόκλιση στον εβδομαδιαίο RSI. O μέγιστος στόχος βρίσκεται πάνω από τα 30 ευρώ.

Αντίθετα η ταλαιπωρία συνεχίζεται στον ΟΤΕ όπου είχαμε επιστροφή σε καθοδική τάση με ενεργοποίηση του μίνι σχηματισμού διπλής κορυφής (Δ.Κ) τσεκάροντας ακόμη μια φορά την κατερχόμενη γραμμή τάσης που είχε διασπάσει ανοδικά. Ο ανάστροφος ΩΚΩ είναι απενεργοποιημένος όσο οι τιμές βρίσκονται κάτω από τα 14,17 ευρώ.

Ταλαιπωρία και στην ΚΟΥΕΣ όπου είχαμε επιστροφή σε καθοδική ένδειξη με παραβίαση του εβδομαδιαίου 20ρη, του χαμηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά στο ημερήσιο κι ενεργοποίηση μίνι Δ.Κ  που έχει στόχο τα 5,13 ευρώ. Το σενάριο του μεγάλου Δ.Π δεν επιβεβαιώνεται αφού η ανοδική αντίδραση κόλλησε στην κατερχόμενη κόκκινη γραμμή τάσης. Τυχόν νέα παραβίαση του τελευταίου χαμηλού του Απριλίου θα επιδεινώσει πολύ την τεχνική εικόνα. Η τάση λογίζεται καθοδική σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο κι αλλάζει με υπέρβαση των 6,15 και 6,25 ευρώ αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΒΙΟ UPD

ΓΔ Επίτευξη στόχου μίνι Δ.Κ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *