ETE, ΕURΟΒΑΝΚ, Τρ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ALPHA BANK: Εβδομαδιαία ανασκόπηση

ΕΤΕ

Ανοδική τάση παντού χωρίς αστερίσκους κι αποκλίσεις. Η εβδομάδα που ξεκίνησε με νέα υψηλότερη τιμή κλεισίματος τέλειωσε με  διόρθωση 1,92% κι έξοδο από το εξωφρενικά ανοδικό κανάλι χωρίς να κλείσει κανένα από τα ανοδικά χάσματα

Τα αυτά αναφορικά με την ανοδική τάση ισχύουν και για την ΕΥΡΩΒ που διόρθωσε λιγότερο αυτή την εβδομάδα από τα ψηλά του δικού της ανοδικού καναλιού

Σε αντίθετη πορεία η ΠΕΙΡ που είναι η μόνη με οριακά θετικό πρόσημο τον Μάιο και συνεχίζει τη πλάγια κίνηση διόρθωσης φθάνοντας σε σημεία που δεν μπορεί να τα διασπάσει καθοδικά χωρίς αυτό να θεωρηθεί ένδειξη ότι βρίσκεται σε καθοδική τάση. Για την ώρα η τάση δεν έχει αλλάξει, με όρους fractals τουλάχιστον κι η ενεργοποίηση του ΩΚΩ ματαιώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση, αφού τελικά έκλεισε υψηλότερα της γραμμής λαιμού.

Μικρότερη εβδομαδιαία υποχώρηση είχε η ΑΛΦΑ που είδαμε κι εδώ . Είχε κάπως καλύτερη εικόνα χωρίς όμως να καταφέρει τελικά διάσπαση των υψηλών έτους. Στο τελευταίο ανοδικό κομμάτι έχει αφήσει ανοιχτά 5 ανοδικά gaps αλλά στην τελευταία συνεδρίαση έσπευσε να κάνει κι ένα πτωτικό μια κι ως γνωστόν έχει μεγαλύτερη άνεση στις κατηφόρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ACAG

ΟΤΕ 27/5

ΟΤΟΕΛ 28/5

ΑΡΑΙΓ 28/5

 

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *