Σημειώσεις μιας αρνητικής συνεδρίασης

Περισσότερο κόκκινο στους τίτλους από όσο είχαμε  στη προηγούμενη ανάρτηση φέρνει η διήμερη υποχώρηση στο ΧΑΑ και άνοδο των επιπέδων κάτω από τα οποία θα έχουμε ένδειξη αλλαγής τάσης σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν για δείκτες και τράπεζες χθες. Επιδείνωση στην τεχνική εικόνα της ΟΤΟΕΛ, της ΑΡΑΙΓ  ενώ η ΠΕΙΡ απέφυγε την τελευταία στιγμή ενεργοποίηση του ΩΚΩ της. Στον ΟΠΑΠ είχαμε πλήρη επίτευξη του στόχου του ΩΚΩ.

Στην ΒΙΟ είχαμε διάψευση της ανοδικής διάσπασης με ένταση σε σημείο που να σκεφτόμαστε bull trap

Μοναδική θετική ένδειξη ήταν η ενεργοποίηση του μίνι σχηματισμού διπλού πυθμένα στην ΙΝΤΚΑ στην οποία πάντως επίσης ανέβηκε το επίπεδο αλλαγής τάσης στο τελευταίο χαμηλό όπου θα έχουμε και ακύρωση του σχηματισμού.

Οι δείκτες στηρίχθηκαν χθες από την ΕΕΕ με νέο ανοδικό gap, το 5ο της τελευταίας ανόδου, στην οποία πάντως πιθανότατα θα έχουμε σχηματισμό νέου τοπικού χαμηλού αν στην επόμενη συνεδρίαση δεν έχουμε τιμές χαμηλότερα από τα 31,57 ευρώ κι έτσι το επίπεδο συναγερμού θα ανέβει στο προηγούμενο χαμηλό των 31,40.

Στην ΚΟΥΕΣ οι τιμές πέρασαν τον ενδιάμεσο στόχο του μίνι σχηματισμού διπλής κορυφής και κατευθύνονται προς τον τελικό στόχο των 5,13 ευρώ.

Στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ είχαμε επιβεβαίωση της ένδειξης αλλαγής της ημερήσιας τάσης από τη διάσπαση του χαμηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά που έγινε τη Δευτέρα

Στην ACAG κακός οιωνός για τη συνέχεια είναι η ένδειξη αλλαγής και της πιο μεσοπρόθεσμης εβδομαδιαίας τάσης με την διάσπαση των τελευταίων τοπικών χαμηλών και της μπλε γραμμής. Ο τελικός στόχος της τελευταίας διπλής κορυφής βρίσκεται στα 5,44 ευρώ ενώ ο ενδιάμεσος στα 5,70.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (ΤΕΟ)

ΟΠΑΠ, ΟΤΕ  (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

FTSED

ΓΔ (ΖΕΛΙΣ)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *