ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, FTSE L.C, ΔΕΗ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, MOH, ΤΙΤΑΝ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, AEGEAN AIRLINES, ΙΝΤΡΑΛΟΤ, ΑΒΑΞ, ΦΟΥΡΛΗΣ

Οι ενδείξεις καθοδικής τάσης στο ημερήσιο επαληθεύτηκαν πλήρως με τη μεγάλη επιδείνωση της τεχνικής εικόνας που επεφύλαξε η μετεκλογική εβδομάδα όπως αποτυπώνεται στο πινακάκι συνοπτικής ανασκόπησης των 52 τίτλων και δυο δεικτών με την θεαματική αύξηση των τίτλων των οποίων οι τιμές διέσπασαν στηρίξεις σε ημερήσιο ή εβδομαδιαίο την Παρασκευή οι οποίοι αναφέρονται στο κάτω μέρος του πίνακα. Σημαντική η αύξηση και στους τίτλους που έκλεισαν την εβδομάδα κάτω από την εβδομαδιαίο 20ρη κ.μ.ο (ΕΚΜΟ 20).

Στα διαγράμματα που ακολουθούν σημειώνονται τεχνικά δεδομένα που δείχνουν αυτή την επιδείνωση. Το μεγάλο στοίχημα πλέον για τους μεγάλους δείκτες είναι αν θα παραβιαστεί το χαμηλό της τελευταίας διόρθωσης οπότε θα μιλάμε για ένδειξη αλλαγής και της μεσοπρόθεσμης τάσης όπως ήδη έχει γίνει σε αρκετά βαριά χαρτιά όπως η ΔΕΗ κι η ΜΥΤΙΛ που θα δούμε παρακάτω.

Μετά από πολύ καιρό είχαμε παραβίαση στήριξης και στην ΤΙΤΑΝ. Ίσως είναι η ώρα για ένα κύμα 4, εσωτερικό τουλάχιστον...

Σημαντικό ρόλο στην πτώση είχαν βέβαια οι τράπεζες που ανέτρεψαν την καλή εικόνα της προηγούμενης εβδομάδας που ήταν αυτή που συγκράτησε τον ΔΤΡ πάνω από τον ΕΚΜΟ 20 εβδ. παρά το γεγονός ότι η ΑΛΦΑ κι η ΠΕΙΡ τον διέσπασαν

Εκτός της ΜΠΕΛΑ που είδαμε στην προηγούμενη ανάρτηση, πολύ προβληματική ήταν αυτή την εβδομάδα η εικόνα της ΜΟΗ που μετά τις αρνητικές αποκλίσεις επέστρεψε από τον 1ο στόχο του ανοδικού σχηματισμού και τον απενεργοποίησε παραβιάζοντας από την αρχή της εβδομάδας την οριζόντια στήριξή της στο εβδομαδιαίο και σταματώντας πάνω στην μεσοπρόθεσμη ανοδική γραμμή τάσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ (REBEL)

ΑΡΑΙΓ

ΠΕΙΡ

ΑΛΦΑ

ΦΡΛΚ

ΙΝΛΟΤ

ΑΒΑΞ

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *