LAMDA DEVELOPMENT: Ενεργοποίηση ανοδικών σεναρίων

Πλήρης επιβεβαίωση της τελευταίας ένδειξης επιστροφής των τιμών σε ανοδική τάση είχαμε στη ΛΑΜΔΑ με τις ανοδικές διασπάσεις της γραμμής λαιμού του πιθανού ανάστροφου ΩΚΩ, του ανοδικού τριγώνου S3-R3 αλλά και των κατερχόμενων γραμμών μεσομακροπρόθεσμης τάσης, με σημαντική αύξηση του όγκου συναλλαγών, σύμφωνα με τα διαγράμματα που ακολουθούν.

Υπενθυμίζεται και ο στόχος της της διάσπασης της κατερχόμενης αποκλίνουσας σφήνας στις 22/4 που είχαμε δει εδώ πριν καν σχηματιστεί ο δεξιός ώμος του ανάστροφου ΩΚΩ. Από τότε είχαμε δυο φορές αλλαγή της ημερήσιας τάσης ενώ η εβδομαδιαία άλλαξε την Πέμπτη 4/7 τυπικά έστω κι αν κι αυτή επαληθεύτηκε σήμερα. Ο μήνας έχει πολύ δρόμο μπροστά του αλλά αν δεν αναιρεθούν οι διασπάσεις θα πρέπει το χαρτί να αλλάξει πίστα δεδομένου ότι η διάσπαση του τριγώνου R2-S2 θέτει στόχους περί τα 5 ευρώ ψηλότερα.

Aς δούμε το μεγάλο τρίγωνο και στο εβδομαδιαίο. Ανοδικές διασπάσεις σε αυτό το χρονοπαράθυρο είχαμε και πριν αλλά δεν ευδοκίμησαν γι αυτό και τα πολλά ΑΝ. Αυτή πάντως είναι η 1η φορά που πάμε για δεύτερο συνεχόμενο εβδομαδιαίο κλείσιμο πάνω από την R2 τόσο καθαρά.

Εικονίδιο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΕΙΡΟΤΕΕΛΠΕ, ΕΕΕ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *