INFO QUEST, ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΙΝΤΕΑΛ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ: Θετικά βήματα

Πολλές μετοχές χαμηλότερης κεφαλαιοποίησης έχουν αρχίσει να δείχνουν σημάδια αφύπνισης της τελευταίες ημέρες όπως αυτές που ακολουθούν.

Στην ΚΟΥΕΣ είχαμε μετά από 2 μήνες υπέρβαση του υψηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά, ένδειξη αλλαγής της τάσης κι ελπίδες ότι θα ξεκολλήσει από τα χαμηλά που κινείται εδώ και καιρό.

Στη ΜΟΤΟ είχαμε αντίστοιχη υπέρβαση επίσης μετά από 2 μήνες στο κόκκινο και ενεργοποίηση μίνι σχηματισμού διπλού πυθμένα με στόχο τα 2,945 ευρώ.

Στην ΙΝΤΕΚ φθάσαμε σχεδόν στο στόχο του Δ.Π και είχαμε επίσης ένδειξη αλλαγής της τάσης σε ανοδική ακριβώς όπως είχαμε περιγράψει εδώ.

Στην ΠΛΑΘ έχουμε εντυπωσιακή κίνηση με όγκο που επαληθεύει πλήρως τις ενδείξεις αλλαγής τάσης σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο σύμφωνα με το σενάριο της 19/7. Αν επιτευχθεί ο στόχος του τελευταίου διπλού πυθμένα τότε θα ενεργοποιηθεί κι ο μεγαλύτερος του εβδομαδιαίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ

ΕΤΕΕΧΑΕ, ΕΛΛΑΚΤΩΡΕΕΕΕΥΡΩΒ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *