JUMBO, OTE: Σε αντίθετες κατευθύνσεις

Καθοδική η τάση σε εβδομαδιαίο κι ημερήσιο στη ΜΠΕΛΑ με τον ΩΚΩ που έχει αναφερθεί στις τελευταίες αναρτήσεις να είναι ενεργοποιημένος.

Στο ημερήσιο έχουμε τρία καθοδικά χάσματα τα οποία θα μένουν ανοιχτά για πολύ καιρό αφού το κλίμα που δείχνει να χαλάει διεθνώς τις τελευταίες ημέρες συνηγορεί με πιθανότητες περαιτέρω διόρθωσης και στη δική μας αγορά, πράγμα που σημαίνει ότι οι στόχοι του ΩΚΩ μπορεί να μην είναι τόσο εξωπραγματικοί. Η περίπτωση να αναστραφεί η πτωτική πορεία περνάει μέσα από την υπέρβαση των 25,74 ευρώ ως ελάχιστη προϋπόθεση αφού εκεί βρίσκεται το υψηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά.

Στον ΟΤΕ έχουμε καλή αντίδραση με τη διάσπαση της Ρ να μοιάζει οριστική (όσο αυτός ο όρος επιτρέπεται στις αγορές). Άγνωστο αν μπορεί να συνεχιστεί αν το κλίμα χαλάσει αλλά ο στόχος της ανοδικής διάσπασης (του τριγώνου Ρ-Σ) φθάνει και ξεπερνά τις μακροπρόθεσμες πτωτικές γραμμές τάσης R1 & R2 στη μεγάλη εικόνα και βέβαια προδικάζει την επίτευξη του στόχου του ανάστροφου ΩΚΩ στην περιοχή 15,70 και την ενεργοποίηση του μεγάλου διπλού πυθμένα στη σημαντική περιοχή των 12,60 ευρώ, που χρειάζεται υπέρβαση των 15,81 ευρώ.

 

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *