ΓΔ, DAX 40, CAC 40, NASDAQ, DJIA, SP500, FTSE L.C, ΔΤΡ, ΕΤΕ, ΑLPHA BANK, EUROBANK, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ΔΕΗ, MOTOR OIL, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, AEGEAN, AUTOHELLAS, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ΑΔΜΗΕ, ΚΡΙ ΚΡΙ, ΦΟΥΡΛΗΣ, ΕΚΤΕ, ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ: Σε καθοδική τάση,

Η επιδείνωση στις ξένες αγορές έφερε σημαντική διόρθωση και στη δική μας αγορά από την αρχή του μήνα με σημαντική επιδείνωση στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας που είχε σαν συνέπεια την σαφή ένδειξη αλλαγής τάσης στο ημερήσιο του ΓΔ που φαίνεται να κατευθύνεται προς την πράσινη ανερχόμενη γραμμή της βραχυπρόθεσμης τάσης και τα gaps λίγο πάνω από τις 1400 μονάδες. Στα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης έχουν ανέβει ενδιαφέρουσες κυματικές προσεγγίσεις για τον δείκτη, όπως και για τους SP500 & DAX40.

Πολύ σημαντική επιδείνωση έχουμε στην τεχνική εικόνα του DAX που έχει ενεργοποιήσει μίνι ΩΚΩ κι άγγιξε τα όρια αλλαγής της τάσης στο εβδομαδιαίο

Ο CAC 40 συνεχίζει την πτωτική πορεία για την οποία μας είχε έτσι κι αλλιώς προετοιμάσει

Ο NASDAQ έκλεισε κάτω από τον εβδομαδιαίο 20ρη (ΕΚΜΟ 20Ε) όπως είχε κάνει και τον Απρίλη οπότε και αντέδρασε άμεσα. Τώρα;;;

Μικρότερες απώλειες είχαν ο DJIA στην πρώτη εβδομάδα της διόρθωσης μετά την αρνητική απόκλιση και έχει επίσης μπει σε καθοδική τάση στο ημερήσιο με όρους fractals όπως και ο SP500 που βρίσκεται στην 3η εβδομάδα διόρθωσης από την υπεραγορασμένη ζώνη τιμών, με πλήρη αντιστοιχία της εικόνας με τη διόρθωση του Απριλίου οπότε είχε βρει στήριξη στον ΕΚΜΟ 20. Τώρα;;;

Η επίπτωση της χθεσινής συνεδρίασης στο πινακάκι είναι δραματική με πολλά διαγράμματα να παραβιάζουν την οριζόντια στήριξη του ημερήσιου και να κοκκινίζουν και 30 τίτλους να παραβιάζουν τον ΕΚΜΟ 20Ε.

Αντίστοιχη με του ΓΔ ήταν η η εικόνα και στον FTSE L.C, o οποίος για λίγο απέφυγε την παραβίαση της μπλε ανερχόμενης γραμμής τάσης του εβδομαδιαίου και τον ΕΚΜΟ 20Ε, επιτρέποντας δυσμενή σενάρια σχηματισμού αναστροφής.

Αντίστοιχα σενάρια υπάρχουν βέβαια και στον ΔΤΡ όπως είδαμε ήδη εδώ. Τα χάσματα άλλαξαν λίγο κι η εικόνα στο εβδομαδιαίο είναι αντίστοιχη με τον FTSE L.C.

Σημαντική επιδείνωση είχαμε και στην ΕΤΕ, σύμφωνα με τις σημειώσεις στα διαγράμματα που ακολουθούν

Στην ΑΛΦΑ εκτός της παραβίασης των τελευταίων τοπικών χαμηλών είχαμε και ενεργοποίηση μίνι ΩΚΩ.

Η ΕΥΡΩΒ που ήταν ήδη με ένδειξη αλλαγής τάσης έχει έρθει κοντά στα όρια και στο εβδομαδιαίο

Η ένδειξη αλλαγής τάσης στον ΜΥΤΙΛ, συνοδεύτηκε με ενεργοποίηση μίνι Δ.Κ και σενάριο μεγαλύτερης Δ.Κ

Αντίστοιχες διασπάσεις με καθοδικά χάσματα στους περισσότερους, όπως στους δείκτες, είχαμε και στους τίτλους που ακολουθούν:

 

 

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *