ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, FTSE L.C, ETE, Τρ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ALPHA BANK, ΔΕΗ, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Καθοδικοί σχηματισμοί

Πλήρης επικράτηση του κόκκινου μετά τη χειρότερη συνεδρίαση από τις 24/2/22 και η συνολική εικόνα έχει αρχίσει να θυμίζει τη βουτιά της πανδημίας το 2020 που είναι η μόνη περίοδος που θυμάμαι να υπάρχει περισσότερο κόκκινο στο πινακάκι μας. Μόλις δυο τίτλοι παρέμειναν χωρίς να έχουν ακόμα διασπάσει την οριζόντια στήριξή τους στο ημερήσιο, ενώ και στο εβδομαδιαίο οι τίτλοι που έχουν παραβιάσει την αντίστοιχη στήριξή τους είναι επίσης πλειοψηφία (32/52) αφού κατά τη χθεσινή συνεδρίαση την διέσπασαν πολλοί τίτλοι που θα τους βρείτε συγκρίνοντας με το πινακάκι της Παρασκευής στην προηγούμενη ανάρτηση. Οι δείκτες που περιλαμβάνονται στο πινακάκι επίσης διέσπασαν την στήριξή τους και στο εβδομαδιαίο.

Ο ΓΔ έχει ενεργοποιήσει και τη μεγάλη διπλή κορυφή που έχει τελικό στόχο αρκετά χαμηλότερα επίπεδα, άλλωστε από την πρώτη μέρα της διάσπασης έπιασε τον ενδιάμεσο στόχο του σχηματισμού παραβιάζοντας σε μια μέρα και τα δυο τελευταία εβδομαδιαία low fractals του!!!

Το χαμηλό του Απριλίου που διέσπασε χθες μαζί με τη γραμμή της κύριας τάσης, είναι και μηνιαίο low fractal κι η διάσπασή του είναι ένα από τα δυο alerts και για την μεσομακροπρόθεσμη τάση μαζί με τον εκθετικό κινητό των 6 τελευταίων μηνιαίων χαμηλών (ΕΚΜΟ 6Χ) τον οποίο επίσης διέσπασε σήμερα αλλά έχει σημασία (με βάση τα στατιστικά μου) αν θα τον διασπάσει στο κλείσιμο του μήνα που μόλις ξεκίνησε. Τέτοιες διασπάσεις είχαμε να δούμε από την διόρθωση του 2022 από τον Οκτώβριο του οποίου οι τιμές κλείνουν πάνω από τον ΕΚΜΟ 6Χ τον οποίο "δοκίμασαν" μόνο κατά τη διόρθωση του περασμένου Οκτώβρη.

Ακόμα μεγαλύτερες απώλειες είχε ο ΔΤΡ που επίσης παραβίασε το χαμηλότερο από τα δυο δικά του εβδομαδιαία τοπικά χαμηλά κι ενεργοποίησε κι αυτός τον σχηματισμό διπλής κορυφής με το κλείσιμο κάτω από το χαμηλό του Ιουνίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

FTSE L.C.ΠΕΙΡ, ΕΤΕ, ΑΛΦΑ, ΔΕΗ, ΜΥΤΙΛ : Σχηματισμοί και στόχοι

ΕΧΑΕ

ΕΛΠΕ

ΟΠΑΠ

ΓΔ (ΝΕΚ)

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *