ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: Σε αντίσταση – ΤΙΤΑΝ: σε νέα υψηλά

Σε διόρθωση οι τιμές του δείκτη από το υψηλό της Παρασκευής οπότε το τελευταίο ανοδικό είχε διορθώσει όλη την πτώση από τον Μάιο κατά 62% επίπεδο που αποτελεί σημαντικό τεχνικό επίπεδο αντίστασης το οποίο δεν θα ξεπεραστεί εύκολα, τουλάχιστον όσο οι όγκοι συναλλαγών διατηρούνται σε τόσο χαμηλά επίπεδα . Το τελευταίο ανοδικό χάσμα έκλεισε και το επόμενο κλείνει στις 1403,17 μονάδες.

Ήδη σχηματίστηκε ένα νέο τοπικό υψηλό κι όχι μόνο στον ΓΔ αλλά και στους άλλους δείκτες και σε αρκετούς από τους τίτλους που έχουμε στο πινακάκι. Κατά συνέπεια κατέβηκε η οριζόντια αντίσταση σε τίτλους που είναι στο κόκκινο καθώς το υψηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά είναι πλέον χαμηλότερα. Οι τίτλοι αυτοί είναι οι OPTIMA, ΕΛΑΚΤΩΡ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΕΧΑΕ, ΟΛΠ, ΕΛΧΑ, ΔΕΗ, ΑΛΦΑ, ΕΥΡΩΒ, ΑΔΜΗΕ, ΑΡΑΙΓ, ΕΣΥΜΒ, ΙΝΤΚΑ, ΙΝΛΟΤ, ΠΡΟΦ, ΜΠΕΛΑ, ΜΟΗ, ΜΟΤΟ, ΚΟΥΕΣ των οποίων βλέπουμε παρακάτω τις τιμές του νέου επιπέδου που πρέπει να ξεπεράσουν για να μπουν στην μπλε ζώνη, το οποίο στους περισσότερους τίτλους είναι πολύ κοντά στο χθεσινό κλείσιμο.

Από χθες σε 3 τίτλους διασπάστηκε η οριζόντια αντίσταση οπότε τους βλέπουμε στο πινακάκι με μπλε χρώμα στη στήλη του ημερήσιου. Πρόκειται για την ACAG την ΚΟΥΑΛ και την ΦΒΜΕΖΖ. Πολύ κοντά έφθασε κι ο ΟΠΑΠ που σταμάτησε τις 3 τελευταίες συνεδριάσεις ένα σεντ κάτω από το επίπεδο των 16,11 ευρώ που πρέπει να διασπάσει ως πρώτο βήμα για την ενεργοποίηση των θετικών σεναρίων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΤΙΤΑΝ 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *