ΟΠΑΠ: Επιβεβαίωση ανοδικού momentum – ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΟΤΕ, Τρ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Ανασκόπηση εβδομάδας

Μετά από 4 συνεχόμενες συνεδριάσεις με κλείσιμο 0,01 ευρώ κάτω από το όριο ενεργοποίησης του σχηματισμού διπλού πυθμένα (Δ.Π) είχαμε χθες την υπέρβαση που είναι κι επιβεβαίωση αλλαγής της τάσης σε ανοδική στο ημερήσιο τουλάχιστον. Μόνος αστερίσκος η αρνητική απόκλιση του ημερήσιου RSI.

Ο στόχος του σχηματισμού είναι τα 17,82 ευρώ, ένα περίπου ευρώ κάτω από τον μέγιστο στόχο του μεγαλύτερου Δ.Π στα χαμηλά του 2016 και του 2020 του οποίου ο ενδιάμεσος στόχος έχει πιαστεί για πολλοστή φορά. Οι επόμενες αντιστάσεις είναι στα 16,42 όπου κλείνει το πτωτικό χάσμα και στα 16,77 όπου έχουμε το υψηλότερο από τα δυο τελευταία εβδομαδιαία high fractals. Η παραβίαση της οριζόντιας στήριξης των 14,45 ευρώ στο εβδομαδιαίο αποδείχθηκε έτσι κι αλλιώς bear trap αφού διήρκησε μόλις λίγη ώρα στη βουτιά του Ιουνίου χωρίς ποτέ να επαναληφθεί έκτοτε.

Δύο νέα σενάρια σχηματισμών έχουν προκύψει στο μεταξύ όπως βλέπουμε στο διάγραμμα. Αυτό του ΩΚΩ που δεν έχει σχηματιστεί ο δεξιός ώμος του ακόμα και αυτός του νέου Δ.Π που είναι καλοσχηματισμένος κι ενεργοποιείται πάνω από τα 17,35 ευρώ. Τυχόν ακύρωση αυτού του σεναρίου με διάσπαση των 14,40 ευρώ.

Μια κυματική εκτίμηση από τον φίλο Διόφαντο μπορείτε να δείτε στα σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΒΙΟ

ΟΤΕ

ΠΕΙΡ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *