HELLENIC ENERGY: Ψάχνοντας τον πάτο – AUTOHELLAS: Μηνιαία ανασκόπηση

Σε καθοδική τάση οι τιμές της μετοχής πολύ πριν την βουτιά της 5ης Αυγούστου το καθοδικό χάσμα της οποίας δεν κατάφερε να κλείσει πλήρως. Χθες ολοκλήρωσε τον σχηματισμό ενός νέου τοπικού υψηλού στα υψηλά της Τρίτης και πλέον το υψηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά που είναι κι η οριζόντια αντίσταση που πρέπει να διασπαστεί για να αλλάξει η βραχυπρόθεσμη τάση με όρους fractals βρίσκεται στα 7,215 ευρώ, το υψηλό δηλαδή της χλωμής αντίδρασης από τα χαμηλά του μήνα ως την υπερπωλημένη ζώνη τιμών .

Η τάση είναι έντονα καθοδική και στο εβδομαδιαίο όπου συμπληρώνονται σήμερα 12 εβδομάδες κάτω από τον εβδομαδιαίο 20ρη

Το χαμηλό του μήνα έγινε στα 6,75 ευρώ, θέτοντας σε δοκιμασία τις ανοδικές γραμμές της μεσομακροπρόθεσμης τάσης που φαίνεται ότι θα διασπαστούν, ενώ η διάσπαση της γραμμής λαιμού του μεγάλου σχηματισμού αναστροφής πάνω από τα 9 ευρώ μοιάζει μακρινό όνειρο με τις τιμές να κλείνουν για τρίτο συνεχόμενο μήνα κάτω από τον κινητό των 12 μηνών. Στα 6,55 ευρώ, το χαμηλό του Οκτώβρη και του 2023, βρίσκεται πλέον η πλησιέστερη μηνιαία οριζόντια στήριξη σε περίπτωση που οι τιμές συνεχίσουν κάτω και από τα 6,75.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΟΤΟΕΛ

ΦΡΛΚ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *