SP500, DJIA, ΓΔ, ΕΛΠΕ, ΣΑΡΑΝΤΗΣ, ΑΔΜΗΕ, PROFILE, GALAXY COSMOS MEZZ, PHOENIX VEGA MEZZ, SUNRISEMEZZ

Προβληματική η εκκίνηση του Σεπτεμβρίου στη Wall Street. Ισχυρή πτώση των αμερικανικών δεικτών με καθοδικό gap που αναμένεται να επηρεάσει όλα τα χρηματιστήρια και βέβαια το δικό μας.

O ΓΔ παραβίασε ενδοσυνεδριακά το υψηλό της αντίδρασης από τα χαμηλά της 5/8 κι αυτό είναι ένδειξη αλλαγής της τάσης σε ανοδική που όμως δυσκολεύομαι να πιστέψω αφού δεν ακολούθησαν ούτε ο FTSE L.C ούτε κι ο ΔΤΡ. Η ένδειξη διαψεύδεται αν διασπαστεί το τελευταίο τοπικό χαμηλό των 1420,40 μονάδων πράγμα που δεν αποκλείεται να δούμε άμεσα δεδομένης της άγαρμπης πτώσης στη Wall Street.

Η πτώση αυτή θα μπορούσε να σηματοδοτηθεί από την επιστροφή των τιμών της ΕΤΕ κάτω από τα 7,76 ευρώ που είναι από χθες το επίπεδο οριζόντιας στήριξης.

Στα θετικά της χθεσινής ημέρας ήταν η παραβίαση των οριζόντιων αντιστάσεων που είναι ένδειξη ανοδικής τάσης σε αρκετούς τίτλους που θα δούμε παρακάτω:

ΕΛΠΕ

ΣΑΡΑΝΤΗΣ

ΑΔΜΗΕ

Παρά την ανοδική ένδειξη με αύξηση του όγκου συναλλαγών η εβδομαδιαία τάση δεν έχει αλλάξει αφού απαιτείται διάσπαση της οριζόντιας αντίστασης των 2,325 ευρώ και των γραμμών τάσης που βλέπουμε παρακάτω.

ΠΡΟΦ

Σημαντικές ανοδικές κινήσεις με αύξηση του όγκου συναλλαγών είχαμε και σε κάποια μεζεδάκια:

Οι θετικές εξελίξεις εξυπακούεται ότι μπορούν κάλλιστα να διαψευστούν αν έχουμε επιδείνωση του κλίματος στην αγορά. Δεν θα είναι άλλωστε κι η πρώτη φορά...

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *