DAX 40 – ΔΕΙΚΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΓΔ, FTSE L.C, FTSEM, ΑΒΑΞ: Ματιές στη μεγάλη εικόνα – ΓΔ, ΔΤΡ:Το κλείσιμο του μήνα

Σημαντική εβδομάδα για τις μεγάλες ξένες αγορές με τον SP500 και τον DJIA να κάνουν νέα ιστορικά υψηλά όπως και ο DAX που έκλεισε στα ψηλά με σημαντική απόδοση στο εβδομαδιαίο του κερί, πιάνοντας και τον στόχο του μεγάλου διπλού πυθμένα στα ψηλά.

Το καλό κλίμα βοήθησε και την δική μας αγορά με τον ΣΑΓΔ να δείχνει σχεδόν έτοιμος για νέα υψηλά. Στα διαγράμματά του που ακολουθούν σημειώνονται ενδιαφέρουσες (ελπίζω) τεχνικές λεπτομέρειες για τις κινήσεις του τελευταίου διμήνου. Η τάση είναι καθαρά ανοδική σε όλα τα χρονοπαράθυρα με μόλις μια συνεδρίαση να απομένει για το κλείσιμο του Σεπτέμβρη κατά την οποία δεν αναμένεται να αλλάξει τίποτα ουσιαστικό.

Αντίστοιχη σχεδόν κι η εικόνα στον FTSE L.C όπου παρατηρούνται πολλές ομοιότητες με την περυσινή βουτιά των τιμών του δείκτη σύμφωνα με τις σημειώσεις στα διαγράμματα...

...οι τιμές στο εβδομαδιαίο έχουν κάνει και υψηλότερο υψηλό μετά το υψηλότερο χαμηλό της 12/9

Στον FTSEM οι τιμές κάποια στιγμή διέσπασαν ανοδικά το υψηλότερο από τα δυο τελευταία εβδομαδιαία τοπικά υψηλά δίνοντας ένδειξη καθολικής επιστροφής σε ανοδική τάση πριν κολλήσουν στην κατερχόμενη γραμμή τάσης.

Η γενική εικόνα είναι όπως προκύπτει από τη συνοπτική ανασκόπηση στο πινακάκι είναι πολύ καλύτερη από αυτή της περασμένης εβδομάδας αφού το μπλε έχει επεκταθεί ιδιαίτερα

Από τους 16 με τη μεγαλύτερη σημασία στους δείκτες μόνο τα διυλιστήρια και το ΔΑΑ παραμένουν χωρίς καμιά βελτίωση στο απόλυτο κόκκινο

Την καλύτερη εβδομαδιαία απόδοση είχαμε στην ΑΒΑΞ που πλέον λογίζεται σε ανοδική τάση και στο εβδομαδιαίο επιβεβαιώνοντας την αντίστοιχη ένδειξη του ημερήσιου στη συνεδρίαση της Δευτέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΔ, ΔΤΡ Το κλείσιμο του Σεπτέμβρη

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΠΕΙΡ ΩΚΩ

ΔΤΡ, ΜΥΤΙΛ, ΕΛΧΑ, ΙΝΤΚΑ, ΙΝΚΑΤ   (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *