JUMBO, COCA COLA EEE, EXAE: Θετικές ενδείξεις – Εβδομαδιαία ανασκόπηση SP500, DJIA, NASDAQ, DAX

Η πορεία προς τον τελικό στόχο του σχηματισμού ΩΚΩ λίγο πάνω από τα 20 ευρώ ανακόπηκε τελικά λίγο κάτω από τον ενδιάμεσο στόχο λίγο πριν ο εβδομαδιαίος RSI μπει στην υπερπωλημένη ζώνη τιμών όπως είχε κάνει ο αντίστοιχος ημερήσιος και μετά από τρεις εβδομάδες συσσώρευσης ήρθε χθες η πρώτη αποφασιστική κίνηση με τη διάσπαση των τελευταίων τοπικών υψηλών του ημερήσιου που συνιστά ένδειξη αλλαγής της βραχυπρόθεσμης τουλάχιστον τάσης. Η κίνηση συνοδεύτηκε με μεγάλη αύξηση του όγκου συναλλαγών  οπότε θεωρείται πιθανό να κλείσει το πλησιέστερο από τα αρκετά πτωτικά χάσματα (24,74 ευρώ).

Αντίστοιχη ένδειξη είχαμε και στην Goca Cola EEE που έχει ήδη 3 ανοδικά χάσματα στην αντίδραση μετά τη βουτιά της μαύρης Δευτέρας πριν ένα μήνα ...

Αντίστοιχη υπέρβαση είχαμε και στην ΕΧΑΕ που ετοιμάζεται για αναμέτρηση με την κατερχόμενη γραμμή της μεσοπρόθεσμης τάσης που παραμένει καθοδική.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

SP500, DJIA, NASDAQ, DAX: Εβδομαδιαία ανασκόπηση

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *