Το ΧΑΑ σε καθοδική τάση

Πτωτική η εικόνα με τρία πτωτικά κεριά στους βασικούς δείκτες το πρώτο τριήμερο της εβδομάδας που ήδη έχουν απώλειες άνω του 2%. 8 μετοχές που αναφέρονται με κόκκινα γράμματα στο κάτω μέρος στο πινακάκι έχουν παραβιάσει το χαμηλότερο από τα δυο τελευταία τοπικά χαμηλά τους δίνοντας σαφή ένδειξη ότι βρίσκονται βραχυπρόθεσμα τουλάχιστον σε καθοδική τάση ενώ κι οι μικροί καθοδικοί σχηματισμοί είναι ενεργοποιημένοι σε FTSE L.C και ΔΤΡ όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη ανάρτηση.

Οι τιμές του ΓΔ παραβίασαν το χαμηλό των 1420,40 μονάδων δικαιώνοντας και τις αμφιβολίες που αναφέρθηκαν εδώ.

Πλέον τόσο οι τρεις μεγάλοι δείκτες όσο και τίτλοι με μεγάλο ειδικό βάρος θα πρέπει να ξεπεράσουν το υψηλό της αντίδρασης από τα χαμηλά της μαύρης Δευτέρας 5/8 για να έχουμε ένδειξη ανατροπής του δυσμενούς κλίματος πράγμα που για την ώρα δεν φαίνεται άμεσα εφικτό αν και οι Αμερικανικοί δείκτες σημείωσαν θεαματικό rebound χθες μετά την αρχική τους βουτιά και ήδη έχουν θετική απόδοση με σημαντική απόκλιση από τους δικούς μας δείκτες.

Ο μόνος τίτλος από τους δεικτοβαρείς που έκλεισε με θετικό πρόσημο ήταν ο ΟΤΕ σε αντίθεση με τον ΟΠΑΠ που ενεργοποίησε τον δικό του σχηματισμό διπλής κορυφής που αν πιάσει το στόχο του θα έχει παραβιαστεί κι εδώ η οριζόντια στήριξη που για την ώρα βρίσκεται στα 15,44 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

FTSE L.C Δ.Κ

ΓΔ, ΕΛΧΑ, CENER, JUMBO, ΙΝΤΚΑ, ΔΕΗ (ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ)

ΔΑΑ (NIKDAN)

ΔΕΗ Δ.Κ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *