Εβδομαδιαία ανασκόπηση αγοράς – ΔΕΗ: Ενδείξεις ανοδικής τάσης

Όπως βλέπουμε στη συνοπτική εικόνα της αγοράς μέσα από το επικαιροποιημένο πινακάκι, αυτή την εβδομάδα είχαμε ενδείξεις αλλαγής τάσης άλλες θετικές κι άλλες αρνητικές που δεν άλλαξαν ουσιαστικά τη γενική εικόνα που είχε ελάχιστη βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη. Με κριτήριο την ημερήσια και την εβδομαδιαία τάση αλλά και τον εβδομαδιαίο 20ρη,  ΟΤΕ, ΤΙΤΑΝ, ΤΕΝΕΡΓ, ΛΑΜΔΑ, ΚΡΙ, ΟΡΤΙΜΑ, ΠΡΟΦ και ΦΒΜΕΖΖ είναι ξεκάθαρα σε ανοδική τάση ενώ ΕΥΡΩΒ, ΜΥΤΙΛ, ΜΟΗ, ΔΑΑ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΑΡΑΙΓ, ΟΤΟΕΛ, ΙΝΚΑΤ, ΕΧΑΕ, ΙΝΤΚΑ, ΑΒΑΞ, ACAG, ΕΚΤΕΡ, ΛΑΒΙ, ΠΕΤΡΟ και ΠΛΑΘ σε καθοδική αφού είναι κόκκινες σε ημερήσιο κι εβδομαδιαίο και κάτω από το εβδομαδιαίο 20ρη όπως και οι δυο δείκτες αλλά και ο ΓΔ διάγραμμα του οποίου ακολουθεί.

Ακόμα μια εβδομάδα με αρνητικό πρόσημο σε αντίθεση με τους ξένους δείκτες που κατέγραψαν νέα ιστορικά υψηλά και βέβαια είναι να αναρωτιέται κανείς τι θα γίνει αν αυτά αρχίσουν να διορθώνουν. Δεύτερο συνεχόμενο κλείσιμο κάτω από το εβδομαδιαίο 20ρη και ολοκλήρωση σχηματισμού ενός νέου τοπικού υψηλού που κατεβάζει το επίπεδο που πρέπει να διασπαστεί για να αλλάξει η τεχνική εικόνα με όρους fractals στις 1487,54 μονάδες. Οι τιμές πάντως παραμένουν πάνω από όλα τα εβδομαδιαία χαμηλά η πτωτική διάσπαση των οποίων σηματοδότησε την πιθανότητα να έχει αλλάξει η μεσοπρόθεσμη τάση τους. Η βραχυπρόθεσμη τάση θα έχει ένδειξη ότι αλλάζει με υπέρβαση των 1450,42 μονάδων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΗ

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *