ΓΔ,FTSE L.C, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΔΕΗ, ALPHA BANK, METLEN, ΟΤΕ, ΑΔΜΗΕ: Ενδείξεις αλλαγής τάσης

Υπέρβαση του υψηλότερου από τα δυο τελευταία τοπικά υψηλά είχαμε χθες στους δυο από τους τρεις μεγάλους δείκτες της αγοράς κι αυτή είναι μια ένδειξη για αλλαγή της βραχυπρόθεσμης τάσης των τιμών σε ανοδική.

Στον ΓΔ οι δυο τελευταίες ενδείξεις δεν επαληθεύτηκαν πάντως με τις τιμές να κάνουν ατασική κίνηση.

Στον FTSE L.C η τάση είχε γίνει πτωτική από τις 2/8 αλλά εξάντλησε όλη τη δυναμική της σε μια συνεδρίαση, αυτή της 5/8 και μέχρι χθες δεν είχαμε αντίθετη αντίστοιχη ένδειξη. Ο μίνι σχηματισμός διπλής κορυφής (Δ.Κ) έπιασε μόνο τον ενδιάμεσο στόχο του και πλέον ακυρώθηκε.

Αντίστοιχη ένδειξη είχαμε χθες και στην ΓΕΚΤΕΡΝΑ. Και εδώ οι δυο τελευταίες ενδείξεις δεν επαληθεύτηκαν.

Από προχθές είχαμε αντίστοιχη ένδειξη και σε άλλους σημαντικούς τίτλους  όπως στη ΔΕΗ που είδαμε στην τελευταία ανάρτηση για το ημερήσιο αλλά εδώ είχαμε αντίστοιχη ένδειξη και στο εβδομαδιαίο όπου είχαμε υπέρβαση των 4 τελευταίων τοπικών υψηλών του εβδομαδιαίου και ακύρωση του σχηματισμού Δ.Κ που προσέγγισε μόνο τον ενδιάμεσο στόχο του.

Στην ΑΛΦΑ που διόρθωσε πολύ βαθιά την πρώτη της αντίδραση από το χαμηλό της 5/8 είχαμε επίσης αντίστοιχη υπέρβαση.

Πολύ σημαντική για την αλλαγή κλίματος στο ταμπλό ήταν κι η αντίστοιχη υπέρβαση στην ΜΥΤΙΛ (δεν μπορώ να το χωνέψω το νέο όνομα) που σήμερα δικαιώθηκε, προς το παρόν τουλάχιστον με νέα σημαντική άνοδο κι ανοδικό χάσμα.

Την κύρια ώθηση πάντως αυτό το διήμερο την έδωσε η ΕΤΕ που όμως πρέπει να υπερβεί τα 8,01 ευρώ για να έχει ανοδική ένδειξη με όρους fractals ενώ και στον ΔΤΡ το όριο είναι στις 1290,15 μονάδες, στην ΕΥΡΩΒ στα  2,109 ευρώ ενώ στην ΠΕΙΡ στην οποία η τελευταία καθοδική ένδειξη της 18/9 ήταν πολύ οριακή  και ουδέποτε επιβεβαιώθηκε, το όριο είναι στα 4,047.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΚΑΙΡΟΜΕΖΖ (ΤΑΣΟΣ) (ΣΟΛΩΝ)

ΑΔΜΗΕ

ΟΤΕ

ΤΙΤΑΝ

ΕΛΧΑ Αν. ΩΚΩ

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *