ΔΤΡ, ΑΛΦΑ, ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ΕΧΑΕ, ΦΟΥΡΛΗΣ: Καθοδικές ενδείξεις

Άσχημα ξεκίνησε η εβδομάδα και ο Οκτώβριος με διαδοχικά αρνητικά κλεισίματα για τους μεγάλους δείκτες στα χαμηλά ημέρας και πέντε τίτλους να αλλάζουν ήδη ένδειξη παραβιάζοντας τις οριζόντιες στηρίξεις τους στο ημερήσιο.

Πρόκειται για τις ΑΛΦΑ, ΣΑΡ, ΚΟΥΕΣ, ΠΕΡΦ και ΕΣΥΜΒ που προστέθηκαν στις κόκκινες στο πινακάκι μας επαναφέροντας ισορροπία στα χρώματα. Αρκετοί ακόμα τίτλοι, όπως η ΕΥΡΩΒ, ο ΟΠΑΠ, η ΜΥΤΙΛ, η ΑΡΑΙΓ, η ΕΛΧΑ, ο ΟΛΠ, η ΦΡΛΚ, η ΛΑΒΙ, ο  ΠΕΤΡΟ κι η ΠΡΟΦ βρίσκονται κοντά στις οριζόντιες στηρίξεις τους κι αν η εβδομάδα συνεχίσει με τέτοιο χάλι θα κοκκινίσουν κι αυτοί.

Επιπλέον είχαμε άτακτη υποχώρηση με απενεργοποίηση των ανοδικών σχηματισμών στον ΟΤΕ με την επιστροφή κάτω από τα 15,81 ευρώ και στη ΔΕΗ κάτω από τα 11,79.

Εκτός της ΠΕΙΡ που είδαμε στην προηγούμενη ανάρτηση και στην ΑΛΦΑ είχαμε ενεργοποίηση τόσο του τελευταίου μικρού σχηματισμού διπλής κορυφής όσο και του μεγαλύτερου που είχε ενεργοποιηθεί ξανά τον Αύγουστο. Οι στόχοι αναφέρονται στο πινακάκι.

Ενεργοποίηση αντίστοιχου σχηματισμού είχαμε και στην ΕΧΑΕ που παραμένει σε καθοδική τάση

Σημαντικές πιθανότητες να δούμε ενεργοποίηση διπλής κορυφής έχουμε και στον ΔΤΡ που ήδη χάνει πάνω από -4,7% αυτή την εβδομάδα...

Στην ΒΙΟ η διπλή κορυφή ενεργοποιείται να χαθούν με κλείσιμο τα 5,49 ευρώ.

Διπλή κορυφή είναι πιθανό να ενεργοποιηθεί και στην ΦΡΛΚ αν παραβιαστούν τα 3,805 ευρώ.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *