ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ, ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Εβδομαδιαία ανασκόπηση

Απολύτως αντίστροφη από την προηγούμενη εβδομάδα ήταν αυτή που πέρασε με 4 πτωτικές συνεδριάσεις και την τελευταία να συμμαζεύει κάπως τις απώλειες έναντι 4 ανοδικών και μιας αρνητικής της προηγούμενης. Η επιδείνωση είναι σαφής στο πινακάκι μας με απόλυτη ισορροπία στα χρώματα.

Τρία ανοδικά gaps παραμένουν ανοιχτά μετά την βουτιά της 5ης Αυγούστου έναντι ενός πτωτικού μαζί με τη νησίδα πτωτικής αντιστροφής που αναιρείται πάνω από τις 1944,24 μονάδες οι οποίες εδώ που τα λέμε δεν είναι και πολύ μακριά από το κλείσιμο της Παρασκευής. Οι 1416 κι οι 1405 μονάδες είναι οι οριζόντιες στηρίξεις των τιμών στο ημερήσιο κι όσο δεν παραβιάζονται η τάση λογίζεται ακόμα ως ανοδική.

Στις 1487,54 μονάδες έχουμε την οριζόντια αντίσταση στο εβδομαδιαίο όπου μετά δυσκολίας οι τιμές έκλεισαν πάνω από τον εβδομαδιαίο 20ρη. Η βασική στήριξη για την μεσομακροπρόθεσμη τεχνική εικόνα βρίσκεται βεβαίως στο χαμηλό του Αυγούστου το οποίο θα έρθει πιο κοντά αν διασπαστεί ξανά η Σ κι οι 1405 μονάδες.

Η αντιστροφή της εικόνας σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα ήταν αισθητή στον ΔΤΡ που είδαμε στην προηγούμενη ανάρτηση που έκλεισε κάτω από τον εβδομαδιαίο 20ρη. Στις 1203 μονάδες και στην Σ βρίσκονται οι βασικές στηρίξεις πριν το χαμηλό της 5ης Αυγούστου.

ΕΥΡΩΒ, ΑΛΦΑ, ΜΥΤΙΛ ΔΕΗ και ΠΕΙΡ πρωταγωνίστησαν στην πτώση και τράβηξαν τους δείκτες χαμηλότερα.

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *