MOTOR OIL: Νέο χαμηλό έτους – ΔΕΗ, ΙΝΤΕΑΛ, ΑΔΜΗΕ: Σε ανοδική τάση

Σε χαμηλά 10 μηνών έφθασαν χθες οι τιμές της ΜΟΗ με απώλειες άνω του 28% από το ιστορικό υψηλό του Μαίου, έχοντας διασπάσει τις ανοδικές γραμμές τάσης, τα δυο τελευταία μηνιαία low fractals και τα 20,56 ευρώ, που είναι το επίπεδο 38,2% fibo διόρθωσης όλης της ανόδου από τα χαμηλά της πανδημίας πάνω στο οποίο είχαμε το χθεσινό κλείσιμο.

Στη μεγάλη εικόνα δεν φαίνεται να υπάρχει τεχνικό εμπόδιο πριν τα 18,08 όπου έχουμε το 50% διόρθωσης για να μην συζητήσουμε για το επόμενο κάτω κι από τα 16 ευρώ όπως έχει δείξει κι ο φίλος Διόφαντος, παρά το γεγονός ότι πρακτικά βρισκόμαστε στον 6ο μήνα διόρθωσης.

Το μοναδικό τεχνικό δεδομένο που προδιαθέτει σε πιθανή αντίδραση είναι οι θετικές αποκλίσεις του εβδομαδιαίου και του ημερήσιου RSI. Η τάση βεβαίως είναι παντού καθοδική και για να αρχίσει να αλλάζει θα πρέπει να δούμε αντίδραση που να διασπά τον εβδομαδιαίο 20ρη και τις οριζόντιες αντιστάσεις στα επίπεδα που σημειώνονται στα αντίστοιχα διαγράμματα που ακολουθούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΕΗ σε ανοδική τάση

ΑΔΜΗΕ

ΚΟΥΕΣ

ΓΔ (ΤΕΟ)

ΙΝΤΕΚ

 

Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.

vitalfinance
MetricTrade

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *