Η μετοχή έχει διαφοροποιηθεί τις τελευταίες ημέρες από τα βαριά χαρτιά της αγοράς μαζί με την ΑΛΦΑ κι έχει φθάσει πολύ κοντά στον μέγιστο στόχο του τελευταίου ανοδικού σχηματισμού της.
Εδώ και πολύ καιρό οι τιμές κινούνται εντός του τελευταίου μεγάλου πτωτικού κεριού του Δεκεμβρίου του 2015 το υψηλό του οποίου είναι στα 10,50 ευρώ που βρίσκονται εντός του ανοδικού καναλιού, με βάση τις παράλληλες των σημαντικών ανοδικών γραμμών τάσης από τα low fractals στα χαμηλά των τελευταίων μεγάλων διορθώσεων του 2023 και του 2024, ενώ ο μηνιαίος κι ο εβδομαδιαίος RSI δεν έχουν μπει καν στην υπεραγορασμένη ζώνη τιμών και διατηρεί αρνητική απόκλιση από τις τιμές του στα υψηλά του 2024 που για την ώρα δεν έχει "εμποδίσει" την άνοδο.
Το χαμηλό του Νοεμβρίου είναι η βασική οριζόντια στήριξη στον μεσομακροπρόθεσμο ορίζοντα, αλλά θα μας απασχολήσει σε περίπτωση που έρθει μια διάσπαση της ανοδικής γραμμής τάσης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ
Το SOLtrade υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού / συντάκτη.